Skicka in fotografi till SSUK

Vi är mycket tacksamma för bilder på hundar av våra raser i såväl vardagssituationer och vid informella möten och aktiviteter, som vid träning, på utställning och vid andra tävlings- eller provtillfällen, från både enskilda och rasklubbsrepresentanter. Vi är särskilt tacksamma för bilder i hög upplösning (stor bildstorlek med väl synliga detaljer). Inför användning kan bilden eventuellt beskäras, roteras eller justeras på annat motsvarande sätt, för att på bästa sätt visa upp det som är aktuellt vid den aktuella användningen.

Om formuläret inte fungerar för dig av någon anledning så kan du istället skicka ditt bidrag med epost till adressen web@ssuk.se. Skriv i så fall i mailet de uppgifter som efterfrågas här nedanför.

Annan kontaktinformation till dig (till exempel telefonnummer) eller till fotografen.
Files must be less than 256 MB.
Allowed file types: jpg jpeg png bmp tif tiff.
Ange stamtavlenamn på den eller de hundar som syns i bilden. Om flera hundar syns i bilden, skilj deras namn åt på lämpligt sätt. Om stamtavlenamnet saknar kennelprefix, ange även respektive hunds registreringsnummer.
Här kan du skriva ytterligare information om den bild du skickar in och som inte har något eget fält.
Fotograf, rättigheter och godkännande
För att SSUK ska kunna använda bilden, inklusive att eventuellt publicera den som "Månadens bild", så är det viktigt att vi har rätt att göra det enligt upphovsrättslagen. För att vi ska kunna spåra vem som skickat in vilka bilder behöver vi också rätt enligt dataskyddsförordningen att spara de uppgifter du fyllt i. Därför måste du fylla i nedstående fält.